top of page

VIDEOPRODUKTION

Det handler om stemninger  

​🎥

Billede- og videoproduktionsfirma 

Jobkollegiet har et billede- og videoproduktionsfirma med det formål, at tilbyde Jobkollegiets unge en kreativ og spændende arbejdsplads, hvor de kan udvikle erhvervsmæssige kompetencer inden for billede- og videoproduktion. Kvaliteten er udover hele det læringsmæssige pædagogiske aspekt, at vi tilbyder professionelle billeder og videoer, og derigennem laver arbejde der giver mening i vores samfund og anerkender vores unge som arbejdsdygtige voksne individer - ligesom du og jeg.  

En pædagog med billede- og videoteknisk kunden, har ansvaret for det praktiske arbejde og agerer derfor som koordinator og instruktør. 


Vi tilbyder: 

  • En professionel skræddersyet præsentationsvideo/reklame af arbejdspladser med henblik på sociale medier samt promovering. Billede- og videoproduktionsfirmaet fokuserer særligt på pædagogiske arbejdspladser og til dem tilbydes der en gennemgang af deres arbejdsplads’ sociale medier med henblik på, at give dem nogle fif til hvordan de kan optimere disse. Dette vil ske på baggrund af analyse af deres sociale medier samt hjemmeside. (privat & kommunale arbejdspladser – priser er inklusiv moms). 

(pris fra 4.500 og opefter inklusiv moms).

 

  • Professionelle billeder (stemningsbilleder, portrætbilleder, fællesbilleder mm.  

(pris fra 2100 - 2700 kr. inklusiv. moms).  

Produktionsassistenter:
De unge arbejder som produktionsassistenter, der bliver guidet af deres instruktør under de forskellige arbejdsopgaver. Dette arbejde tager udgangspunkt i Jobkollegiets 4 kerneområder. 

 De unge varetager og lærer følgende arbejdsopgaver: 

  • Forberedende arbejde:  Her udarbejder produktionsassistenterne i samarbejde med instruktør det forberedende arbejde ifm. opgaver såsom plot, location, scenografi mm. samt analyse af kundens sociale medier med henblik på at udforme en strategiplan. 

  • Under arbejde: Produktionsassistenterne varetager forskellige arbejdsopgaver når der arbejdes. Opsætning og klargøring af udstyr ifm. billede eller video opgaver, service ift. kunder, formidling af opgave, fremlæggelse af analyse og strategiplan.   

  • Efterfølgende arbejde: Er de unge med til slut-redigeringen ift. billede- og videoproduktionen. Her er der fokus på, om produktet kan optimeres inden kunden får det. Produktionsassistenterne afleverer billede- og videoproduktet fysik, hvis muligt.  Produktionsassistenterne evaluerer forløbet efterfælgende med instruktør. 

bottom of page