top of page
hjertemassage_edited.jpg

Hvad tilbyder vi

Kursus i førstehjælp

Jobkollegiet udbyder i samarbejde med FSFI (Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktør), førstehjælpskurser til både mennesker med særlige behov, og personer som er i kontakt med målgruppen.

Kurser for mennesker med særlige behov er skræddersyet til målgruppens behov og mestringsevne. Her vil der blive behovsafstemt sammen med målgruppen og personalet. Der vil være mulighed for undervisning i små og store grupper, én til én, og med støtte fra personalet hvis der er behov.

Undervisningen vil afsluttes med diplom for de færdigheder, de har opnået.

Jeg vil anbefale at et undervisnings forløb har en varighed på minimum 4-5 timer for at målgruppen får mest mulig udbytte. Dette varierer dog alt efter hvilken målgruppe og antallet af interesseret.

Kurser for personale følger Dansk Førstehjælpsråds retningslinjer, og giver officielt førstehjælpsbevis. Der vil også være mulighed for at tilkøbe yderligere specificeret kurser som præcist rammer jeres behov.

- Almen førstehjælp og genoplivning med hjertestarter (4 timer)

- Udvidet førstehjælp (12 timer)

- Førstehjælp til børn og babyer (4 timer)

Både til undervisningen af mennesker med særlige behov og personalet, vil der være ansat unge med særlige behov fra Jobkollegiet, som er uddannet førstehjælpsassistent.

bottom of page